ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 271 / 272 / 273 >

Klachtenformulier voor vervoer met Regiotaxi

dinsdag 11 maart 2003

Wie klachten heeft over het vervoer met Regiotaxi Haaglanden kan dat voortaan melden op een klachtenformulier van het Platform voor het Gehandicaptenbeleid Zoetermeer. Dit platform stuurt ingevulde formulieren door naar de klachtenlijn van de Regiotaxi.

Volgens het platform is er een groot aantal mensen dat klaagt over het functioneren van de Regiotaxi. Voornaamste klacht zou zijn dat de vervoerder zich niet houdt aan de opgegeven tijden voor het vervoer. "Als je een afspraak hebt om 11 uur en je wordt om kwart voor twaalf afgezet, dan is óf je afspraak verlopen, óf je visite weg", zegt Astrid Visser van het platform.
Visser meldt dat er bij het platform vooral klachten binnenkomen van bewoners van het Carla Schuurmanhuis. Zij zijn lichamelijk of meervoudig gehandicapt. "Mensen hebben al eens een bloemetje gehad voor het missen van een theatervoorstelling, maar daarmee maak je het natuurlijk niet goed. We hebben ook al eens gehad dat er een begrafenis was in Rijswijk en dat er werd gezegd dat niet kon worden gegarandeerd dat mensen op tijd kwamen. Die mensen hebben toen uit voorzorg een ander bedrijf gebeld." Vice-voorzitter van het gehandicaptenplatform Klaas Leerlooijer meent dat dit een bekend geluid is. "Dat hoorden we bij de Stadstax ook. Het probleem is dat als mensen niet formeel klagen, er ook niks gebeurt. Dus kan Stadsgewest Haaglanden er ook niks aan doen en blijft het probleem bestaan. Omdat bij de overkoepelende organisatie Tympaan ook al klachten binnenkwamen, hebben we nu een klachtenformulier gemaakt."
Klagers kunnen op dit formulier hun gegevens met pasnummer invullen en aangeven hoeveel de taxi te vroeg of te laat kwam en wat daarbij het commentaar was van de centrale of de chauffeur. Het is de bedoeling dat mensen dit formulier kunnen krijgen in de taxi, bij belangenorganisaties of hun zorginstelling (zoals het Carla Schuurmanhuis, verpleeghuis en verzorgingshuizen). Ook is het formulier verkrijgbaar bij het platform: 079-3513428. "Alleen als er en masse en terecht wordt geklaagd, kunnen we iets doen", zegt Leerlooijer.


Bericht geplaatst op zondag 23 november 2003
Letterlijk bericht Haagsche Courant editie Zoetermeer van dinsdag 11 maart 2003
Meer nieuwsberichten over | Regiotaxi

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |