ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 317 / 318 / 319 >

Werkzaamheden Goudse lijn zondag 6 juli

zondag 6 juli 2003

Op zondag 6 juli rijden er geen treinen tussen Den Haag en Gouda. Er rijden bussen tussen beide steden en de tussenliggende stations. In Gouda kan worden overgestapt op de sneltrein Rotterdam - Utrecht - Arnhem en en op de extra stoppende Intercity Rotterdam - Utrecht - Groningen/Leeuwarden/Enschede.
Oorzaak van de stremming is het verplaatsen van de overweg te Nootdorp. Deze smalle oversteek is de laatste tijd veel drukker geworden. Ook was het voor de bouwactiviteiten noodzakelijk de toeleidende weg aan de zuidzijde om te leggen via een zeer scherpe bocht. Dit levert een zeer gevaarlijke situatie op, speciaal voor vrachtwagens en bussen. Treinen rijden hierom met een tergende snelheidsbeperking van 40 km/h, om indien nodig vóór de overweg te kunnen stoppen.
In het weekend van de treinstremming (05-07-03 06:00 tot 07-07-03 05:00) is ook het autoverkeer gestremd. Dit leidde tot omleidingen van buslijnen 33 en 131.
De werkzaamheden bestaan uit het enkele meters naar het oosten verschuiven van de overweg. De weg komt hierdoor ruimer te liggen. De snelheidsbeperking voor het treinverkeer komt hiermee weer te vervallen.


Bericht geplaatst op zondag 23 november 2003
Eigen nieuws; zondag 6 juli 2003
Meer nieuwsberichten over | Werkzaamheden en geplande aanpassingen Den Haag - Gouda

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |