ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 320 / 321 / 322 >

Sneldienst 204 blijft ook na vertrek van ministerie

donderdag 10 juli 2003

De snelbus van lijn 204, van en naar Leiden, blijft ook nog rijden na het vertrek van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen (OC&W) uit Zoetermeer.

In de nieuwe dienstregeling, die zondag 14 december van dit jaar ingaat, is geen rekening gehouden met een leeg gebouw aan de Europaweg en dus ook niet met het wegblijven van veel busreizigers.
Hoewel de bussen ook worden gebruikt door reizigers voor andere bestemmingen in Zoetermeer, stromen ze doorgaans voor een groot deel leeg op de halte aan de A´daschouw in de wijk De Leyens, vlakbij het ministerie. Busmaatschappij Connexxion wacht echter voor eventuele beperking van de dienstregeling de werkelijke effecten van het vertrek van het ministerie naar Den Haag af. "Mocht de praktijk uitwijzen dat we met lege bussen rijden, dan moeten we dat opnieuw bekijken", zegt woordvoerster Wilma Koevermans van Connexxion. "Maar er zal ook wel weer iets anders in dat gebouw komen. Pas in 2007? Oh."

In elk geval zijn reizigers tot het eind van het volgend jaar verzekerd van een sneldienstregeling naast de reguliere lijn 170, die ook door Stompwijk en Zoeterwoude Dorp rijdt. De sneldienst rijdt tot en met 22 augustus aanstaande overigens wel op halve krachten, vanwege de schoolvakantie.


Bericht geplaatst op zondag 23 november 2003
Letterlijk bericht Haagsche Courant editie Zoetermeer van donderdag 10 juli 2003
Meer nieuwsberichten over | Wijzigingen dienstregeling bus | Politiek

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privÚ een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |