ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 32 / 33 / 34 >

Routewijziging bus 71/72

maandag 28 augustus 2000

Met ingang van maandag 28 augustus zal ConneXXion de route van de stadsbussen 71 en 72 wijzigen. Aanleiding is de vertraging die wordt opgelopen door de vele drempels in Rokkeveen en de files in het Stadshart die ontstaan voor de ingangen van de parkeergarages.
In Rokkeveen wordt de halte van bus 72 op de Regenboogsingel (is dat halte Safarigeel?) opgeheven. Daarvoor in de plaats komt er een halte, eveneens op de Regenboogsingel, vóór de rotonde met de Geel-Groenlaan. Bus 72 zal bij de rotonde linksaf de Geel-Groenlaan oprijden.

De routewijziging in het Stadshart behelst het overslaan van de halte Stadshart bij Amphion. Dit geldt echter alleen voor bus 72, in de richting Rokkeveen. Bus 71 rijdt volgens navraag bij een buschauffeur nog wel gewoon.
Deze wijziging staat bij sommige lijnennetkaarten van ConneXXion al ingetekend.

De stadsbussen 71 en 72 zullen vanaf maandag de 28ste tevens Station Zoetermeer / Mandelabrug overslaan. Komende vanaf de Afrikaweg zullen de bussen op De Lus direct linksafslaan richting Houtsingel. In omgekeerde richting geldt dit ook.
Reizigers met bestemming/vertrekpunt Station Zoetermeer kunnen gebruik maken van de halte Viaduct Afrikaweg, of van de halte op De Lus; Houtsingel. Beide zijn hooguit 5 minuten lopen. Station Zoetermeer wordt nog wel gewoon aangedaan door de streekbussen 51, 52, 121, 170 en 204.

Mijn persoonlijke mening: belachelijk dat dit belangrijke station wordt overgeslagen!


Bericht geplaatst op maandag 28 augustus 2000
Eigen nieuws; maandag 28 augustus 2000
Meer nieuwsberichten over | Wijzigingen dienstregeling bus

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |