ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 369 / 370 / 371 >

Onaangekondigde werkzaamheden Leidschenveen

zaterdag 29 november 2003

Dit weekend 29/30 november waren er werkzaamheden op de Hofpleinlijn. Niemand die het wist, want niks-geen informatie in de Werkzaamheden-folder, en niks op NS.nl. Alleen Teletekst maakt er melding van, en volgens mij ook dat sinds heel kort. Op de betrokken stations hingen pamfletten met werkzaamhedeninformatie, maar de CTA boven spoor 8 verried daarentegen niks. De hinder bestond uit het 19 minuten later vertrekken van de Hofpleinlijntreinen uit Den Haag Centraal. De andere richting reed ook gehinderd, maar de vertraging daarvan was mij onbekend.
Ook de Zoetermeer Stadslijn had een beetje hinder, maar dat beperkte zich tot enkele minuutjes extra rijtijd tussen Leidschendam-Voorburg en Voorweg.

De werkzaamheden vonden plaats bij het toekomstige station Leidschenveen (tussen Leidschendam-Voorburg en Pijnacker/Voorweg. De twee normale sporen waren buiten dienst in verband met het inschuiven van een tunneldek. Treinen reden om via het middelste spoor van het naastgelegen opstelterrein, wat natuurlijk een mooie oplossing is!
Het tunneldek maakt -uiteraard- deel uit van een tunnel onder het spoor. Naast autorijbanen, fiets- en voetpaden komt in de tunnel ook ruimte voor tram- of busbaan en de toegang tot het nieuwe station Leidschenveen.

Er waren ook werkzaamheden tussen Pijnacker en Rotterdam Kleiweg, onder andere aan de bovenleiding. Hier was maar één spoor beschikbaar.


Bericht geplaatst op woensdag 10 december 2003
Eigen nieuws; zaterdag 29 november 2003
Meer nieuwsberichten over | Werkzaamheden en geplande aanpassingen tram

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |