ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 595 / 596 / 597 >

Connexxion past dienstregeling aan

dinsdag 1 februari 2005

Busmaatschappij Connexxion wil naar aanleiding van klachten van reizigers de dienstregeling opnieuw aanpassen. Dat moet op 1 mei gebeuren. Een woordvoerder van het bedrijf wil geen uitlatingen doen over specifieke wijzigingen. Alle voorstellen worden eerst voorgelegd aan de consumentenorganisaties.

Connexxion paste per 12 december vorig jaar de dienstregeling aan. Er gingen volgens het bedrijf 22 procent meer bussen rijden, maar reizigers klaagden over het opheffen of wijzigen van verschillende lijnen, zoals lijn 45, die nog maar een kant op door de Me-renwijk rijdt.

De klachten worden behalve door Connexxion zelf ook verzameld door de reisorganisatie Rover, de Fietsersbond en de ANWB. Hoeveel klachten er bij Connexxion binnen zijn gekomen kon de woordvoerder gisteren niet zeggen.

Er werd behalve over de gewijzigde haltes en routes ook veel geklaagd over bussen die te laat of helemaal niet kwamen. Dat had volgens Connexxion vooral te maken met veranderingen in roosters. De aanpassingen worden deze week besproken met de roos-tercommissie van de OR van Connexxion. Volgens de woordvoerder worden op sommige momenten extra bussen ingezet om deze problemen te voorkomen.

Het aantal bussen dat niet op tijd reed of uitviel was vlak na de invoering van de nieuwe dienstregeling tien procent. Inmiddels is dat gedaald tot drie procent. "Maar we willen nog lager uitkomen."


Bericht geplaatst op dinsdag 10 mei 2005
Bron: Leidsch Dagblad
Meer nieuwsberichten over | Wijzigingen dienstregeling bus

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |