ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 684 / 685 / 686 >

Snel en gemakkelijk naar het ziekenhuis

dinsdag 8 maart 2005

Sinds 8 maart kunnen bezoekers van 't Lange Land Ziekenhuis gebruik maken van een nieuw soort vervoer: de Hospitax. Dit is een nieuw iniatief op het gebied van personenvervoer.

Hospitax brengt patiŽnten snel, gemakkelijk en tegen een vaste prijs van huis naar het ziekenhuis en vice versa.
't Lange Land Ziekenhuis is het eerste ziekenhuis in Nederland waar de Hospitax gaat rijden. H. Meerwijk van de Stichting Energieagentschap Zoetermeer verrichtte dinsdag de officiŽle openingshandeing, samen met P. Ansems, algemeen directeur van 't Lange Land Ziekenhuis en F. ten Wolde namens Hospitax.
De parkeercapaciteit van 't Lange Land Ziekenhuis is al sinds jaar en dag te beperkt voor de grote stroom patiŽnten en bezoekers. Hospitax biedt de ziekenhuisbezoeker een aantrekkelijk alternatief voor de eigen auto, waardoor de parkeerdruk rondom het ziekenhuis afneemt. Hospitax rijdt met elektrische auto's, en levert daarbij een positieve bijdrage aan het milieu.
Door het vervoeren van meerdere patiŽenten tegelijkertijd, betaalt de gebruiker een vooraf vastgesteld laag tarief, zonder voorrijkosten.
Ook mag er gratis per ziekenhuisbezoeker ťťn gratis persoon mee. Voordeel van de Hospitax is tevens dat mensen die slecht ter been zijn, direct het ziekenhuis binnen kunnen gaan, want de taxi rijdt tot de Hospitaxhalte bij de ingang.

Het reserveren van een rit is eenvoudig. De ziekenhuisbezoeker belt 0900-4647777 en hoort direct van de centrale wat de kosten zijn. Ook kan een reservering gemaakt worden via de website www.hospitax.nl.


Bericht geplaatst op zaterdag 18 juni 2005
Letterlijk bericht Postiljon Zoetermeer & Regio van donderdag 10 maart 2005
Meer nieuwsberichten over | Regiotaxi

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privť een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |