ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 785 / 786 / 787 >

Veilig Stappen Bus blijft rijden t/m 31 december 2005

vrijdag 11 november 2005

De proefperiode van de Veilig Stappen Bus is verlengd t/m 31 december aanstaande. Dit heeft de projectgroep Veilig stappen, bestaande uit nachthoreca, politie, Koninklijke Horeca Nederland en de gemeente, besloten.

De bus is nog steeds gratis en de route is enigszins aangepast met extra haltes. Deze rijdt nu door alle wijken in Zoetermeer. Er zijn wederom twee professionele beveiligers aanwezig. De bus vervoert zijn passagiers van en naar de verschillende nachthoreca vanaf 00:00 uur elke zaterdagavond tot 6:00 uur op zondagochtend. De nieuwe route is vorig weekend van start gegaan.

Op 30 oktober is de campagne Veilig stappen afgesloten waarvan de Veilig Stappen Bus een onderdeel uitmaakte. De deelnemende partijen waren enthousiast over het verloop van de Veilig Stappen campagne. Ook van de jongeren kwamen vele positieve reacties.

Na deze proefperiode beslissen de gemeente en de nachthoreca of de bus vanaf 2006 blijft rijden. Naar verwachting valt de beslissing begin december.


Bericht geplaatst op woensdag 16 november 2005
Publicatie gemeente Zoetermeer van woensdag 16 november 2005
Meer nieuwsberichten over | Wijzigingen dienstregeling bus | Nachtbus

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |