ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 932 / 933 / 934 >

Kaartjes ook in RandstadRail te koop

donderdag 6 juli 2006

Alle vervoerbewijzen voor tram en bus, zoals strippenkaart en sterabonnement, zijn ook geldig in RandstadRail. Daarnaast kunnen reizigers een speciaal abonnement: de zogenaamde RandstadRail-zonekaart. De prijs van deze kaart is gebaseerd op de voormalige NS-abonnementen van de Zoetermeerlijn. Met de RandstadRail-zonekaart kan de reiziger ook gebruik maken van de tram en de bs in de zones waar RandstadRail rijdt. Reizigers die incidenteel met RandstadRail reizen kunnen in het RandstadRail-voertuig via een automaat een los kaartje kopen.
Vanaf 29 oktober rijdt RandstadRail ook op de Krakeling in Zoetermeer. Tot die tijd blijven er extra bussen rijden. Besloten is om de verkoop van de 10-puntenkaart pas op 9 december te staken. De kaarten blijven geldig t/m 31 december 2006. Als RandstadRail gaat rijden, zijn de kaarten geldig tot Den Haag Centraal.


Bericht geplaatst op zondag 9 juli 2006
Eigen nieuws; donderdag 6 juli 2006
Meer nieuwsberichten over | RandstadRail | Tarieven & kaartjes

L.P.Bul heeft op maandag 5 november 2007 de volgende reactie geplaatst.

Info stations Ztm

Tekst: Als ik met RR4 naar Zichtenburg wil dan moet ik overstappen op HTM-lijn 2. Ik kan op station Palenstein niet zien hoeveel strippen ik moet nemen. Voor RR 4 is dit 7(Uithof) Voor Z"burg zou mogelik ook 7 moeten zijn. Ik vind nergens dat ik bij overstap niet bij hoeft te strippen.

Gerard de Nijs heeft op zondag 6 februari 2011 de volgende reactie geplaatst.

wat voor kaartje naar Scheveningen

Ik moet binnenkort vanuit Zoetermeer naar Scheveningen en heb geen OV Chipkaart en het gaat om een enkele reis. Welk kaartje is dan voor mij het gunstigts..

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |