ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 936 / 937 / 938 >

Werkzaamheden A12 tbv busstrook

donderdag 4 mei 2006

Van maandag 8 tot vrijdag 19 mei voer Rijkswaterstaat werkzaamheden uit aan de vluchtstrook op de A12 van Den Haag richting Utrecht, tussen Nootdorp en Zoetermeer. Hierdoor kan verkeershinder ontstaan.

De vluchtstrook wordt aangepast, zodat lijnbussen bij file gebruik kunnen maken van de vluchtstrook. In verband met de verkeersveiligheid en de veiligheid voor de wegwerkers wordt de maximumsnelheid verlaagd naar 90 km/h.
Tevens is het in deze periode mogelijk dat in de avond en nacht één of twee rijstroken voor enkele uren worden afgesloten. Het verkeer kan echter te allen tijde van de weg gebruik blijven maken.
De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van twee pechhavens, het vervangen van de geleiderail en het plaatsen van bebording. De aanleg van de busbaan tussen Nootdorp en Zoetermeer is een maatregel in het kader van 'De A12 vernieuwd op weg', een samenwerkingsverband tussen Rijkswaterstat Zuid-Holland, Provincie Zuid-Holland en het Stadsgewest Haaglanden. In dit project werken deze partners samen aan een oplossing voor het fileprobleem op de A12 tussen Den Haag en Gouda en vice versa. Een samenhangend pakket van 18 maatregelen moet ervoor zorgen dat er meer beweging komt in de A12. Deze maatregelen zijn zowel voor fieters, gebruikers van het openbaar vervoer als automobilisten.


Bericht geplaatst op zaterdag 15 juli 2006
Letterlijk bericht Nieuwsblad Zoetermeer van donderdag 4 mei 2006
Meer nieuwsberichten over | Plannen algemeen | Bus algemeen

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |