ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 946 / 947 / 948 >

Onterechte boete voor treinreizigers Zoetermeer

vrijdag 9 juni 2006

Diverse treinreizigers uit Zoetermeer zijn deze week in de trein naar Den Haag beboet, omdat conducteurs de puntenkaart niet accepteerden als geldig vervoersbewijs.
Volgens de NS zijn de boetes van 35 euro ten onrechte uitgedeeld en hoeven de gedupeerde Zoetermeerders de bekeuring niet te betalen. Ze krijgen ook een excuusbrief van de NS en een cadeautje. "We vinden het heel vervelend dat dit is gebeurd," zegt NS-woordvoerder Henk van de Broek. De puntenkaart is een vervangend vervoerbewijs in de periode tussen de laatste rit van de Sprinter (begin juni) en de start van RandstadRail in september.
Voor één punt kan met de bus binnen Zoetermeer worden gereisd, twee punten maken een treinreis naar Den Haag mogelijk. Volgens NS-woordvoerder Van den Broek was dit gegeven bij de Spoorwegen bekend, maar heeft een deel van de personeelsleden de informatie gemist. "Inmiddels is iedereen op de hoogte".
De gemeente Zoetermeer is blij dat de NS het boetekleed aantrekt en de gedupeerde Zoetermeerders tegemoet komt. "We hadden ook expliciet gevraagd de boetes te schrappen om ze volstrekt ten onrechte zijn uitgedeeld," zegt gemeentewoordvoerster Silvia Viergever.


Bericht geplaatst op zaterdag 22 juli 2006
Letterlijk bericht Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van vrijdag 9 juni 2006
Meer nieuwsberichten over | Vervangend vervoer Krakeling 2006 / 2007 | Tarieven & kaartjes

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |