ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 960 / 961 / 962 >

Zoetermeerders laconiek over uitstel RandstadRail

zaterdag 5 augustus 2006

Ach, ze hadden het wel al een beetje verwacht, de passagiers van de bussen die de Sprinter vervangen. Het uitstel van RandstadRail, door de problemen als gevolg van de wekenlange hitte, had de geboren Hagenaar die bij Centrum West wacht op een bus, zelf kunnen raden.

door René Lamers
Ach, ze hadden het wel al een beetje verwacht, de passagiers van de bussen die de Sprinter vervangen. "Ja, in Den Haag is dat grote zwembad, die tramtunnel, toch ook jaren vertraagd..." Het uitstel van RandstadRail, door de problemen als gevolg van de wekenlange hitte, had de geboren Hagenaar die bij Centrum West wacht op een bus, zelf kunnen raden. "Ik reed langs die rails en zag hem enorm kronkelen. Ik dacht bij mezelf: moeten we daarover rijden?"

Uiteindelijk is dit door meneer gesignaleerde probleem niet de oorzaak van de vertraging. Die komt door de gesprongen stroomkabel in een onderstation bij Leidschenveen, waar de Hofpleinlijn samenkomt.

Hoe dan ook, Zoetermeerders moeten langer met de bus naar Den Haag of een andere wijk. "Het maakt voor mij niet zoveel uit, als mijn abonnement die maand ook maar geldig is," zegt een reiziger die net uit bus 3 stapt en naar het Stadshart loopt.

De gemeente Zoetermeer dringt er bij de projectorganisatie op aan, dat er een goede regeling komt voor de gedupeerde Zoetermeerders. Er zijn ook mensen die juist profiteren van de tegenslag: de chauffeurs van de vervangende bussen. "Voor ons betekent het werk."


Bericht geplaatst op maandag 7 augustus 2006
Letterlijk bericht Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van zaterdag 5 augustus 2006
Meer nieuwsberichten over | RandstadRail | Vervangend vervoer Krakeling 2006 / 2007

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |