ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 994 / 995 / 996 >

Kapotte locomotief bij Gouda

woensdag 20 september 2006

Door een defecte trein rijden er (woensdag 20 september) tussen Utrecht en Den Haag Centraal en tussen Utrecht en Rotterdam minder treinen.

NS-website om 07:01 uur
Rotterdam/Den Haag Centraal - Utrecht
Door een defecte trein rijden er tussen Utrecht en Den Haag Centraal en tussen Utrecht en Rotterdam minder treinen. Vertraging: 30-60 minuten.

Aanvulling Nu.nl
Door een defect raakte de motor van de locomotief rond 06:00 uur oververhit waarna deze begon te smeulen, zegt een woordvoerder van ProRail. De intercity's en een deel van de stoptreinen op het traject werden tijdelijk opgeheven.

Een hulplocomotief werd aanvankelijk naar de plek gestuurd om de defecte locomotief weg te slepen, maar dit lukte niet. De motor van de locomotief is dusdanig beschadigd dat verplaatsten onmogelijk is. De lege wagons zijn wel van het spoor gehaald.

ProRail wil de locomotief nu woensdagnacht verplaatsen. Daardoor is één van de vier sporen woensdag niet te gebruiken. Het treinverkeer ondervindt hier verder geen hinder van, zegt een woordvoerder.


Bericht geplaatst op woensdag 20 september 2006
Bron: Nederlandse Spoorwegen; woensdag 20 september 2006
Meer nieuwsberichten over | Ongeplande verstoringen Den Haag - Gouda

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |