ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 98 / 99?print=1 / 100 >

In weekend geen sneltreinen Den Haag - Utrecht

zondag 2 september 2001

Vanaf 2 september zal NS alweer een aangepaste versie van de dienstregeling rijden. Hierin wordt de linksom in de ochtendspits, en de rechtsom in de middagspits weer in ere hersteld. De Zoetermeer Stadslijn-dienstregeling zal dan weer als-vanouds zijn.
Maar NS gaat wel schrappen in de dienstregeling op de spoorlijn Den Haag - Utrecht. De sneltreinen Den Haag - Zoetermeer - Gouda - Woerden - Utrecht - Driebergen-Zeist - Ede-Wagingen - Arnhem (-Elst - Nijmegen) worden in het weekend opgeheven.
Reizigers op station Zoetermeer kunnen gebruik maken van de reguliere stoptreinen Den Haag - Gouda Goverwelle. In de richting Utrecht kan in Gouda worden overgestapt op de Intercity (ca. 7 minuten), die daar voor de gelegenheid stopt. Voor station Woerden moet in Gouda overgestapt worden op de stoptrein naar Amsterdam/Utrecht, die 20 minuten nadat de stoptrein uit Zoetermeer aankomt, vertrekt.
Vanuit Utrecht gelden deze overstaps uiteraard ook. Voor de andere trajecten waar treinen uitvallen, zie NS.nl of de overstap-pagina van deze site.


Bericht geplaatst op zaterdag 4 augustus 2001
Eigen nieuws; zaterdag 4 augustus 2001
Meer nieuwsberichten over | Wijzigingen dienstregeling trein

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |