Di-rect geeft muzikale startsein RandstadRail in Oosterheem

De bekende Haagse band Di-rect zorgt voor de muzikale omlijsting van de opening van RandstadRail op 3 september. De band geeft een miniconcert in de wijk Oosterheem. Waar op het optreden precies plaatsheeft en op welke manier het wordt gecombineerd met het rijden van de eerste RandstadRail-voertuigen, is nog niet bekend.De officiele opening van RandstadRail heeft die dag plaats bij het nieuwe station Leidschenveen en niet op Den Haag Centraal. “Dat station is één grote bouwput,” aldus een woordvoerder van stadsgewest Haaglanden.

Het stadsgewest gaat er nog steeds vanuit dat de Oosterheemlijn op 3 september in gebruik kan worden genomen. Het warme weer van de afgelopen weken -ongunstig voor het lassen van de rails- heeft daarop nauwelijks invloed gehad, aldus een woordvoerder van Haaglanden. […]

Reactie achterlaten