Bus 9P vanaf 2/1 door naar Driemanspolder

Met ingang van dinsdag 2 januari 2007 wordt in Zoetermeer lijn 9P (Oosterheem – Centrum West) verlengd naar Zoetermeer Driemanspolder. Met ingang van deze datum gaat lijn 9P op maandag t/m vrijdag tijdens de ochtend- en avondspits om de 10 minuten rijden. Tussen de spitsuren overdag rijdt bus 9P om de 15 minuten. Tijdens de avonduren en in de weekeinden rijdt bus 9P elke 20 minuten.

0 antwoorden op “Bus 9P vanaf 2/1 door naar Driemanspolder”

  1. Max Alkemade2011-04-06 om 00:00Beantwoorden

    Ik vind het een goede zaak dat op deze manier het openbaar vervoer in Zoetermeer gehandhaafd blijft. Helaas stond ik vanmiddag op Centrum-West, en kwam bus 9P dus niet opdagen! Heeft iemand hier een verklaring voor?

  2. Maarten2011-04-23 om 00:00Beantwoorden

    Beste Max,

    Je reageert op een artikel uit begin 2007. Lijn 9P reed tijdelijk toen RandstadRail nog niet in gebruik was. Lijn 9P is sindsdien al enige jaren opgeheven. Gelukkig zijn er genoeg andere mogelijkheden om van Centrum West naar station Zoetermeer te rijden!

    Mvg, Maarten

Reactie achterlaten