Maatregelen vervangend vervoer Zoetermeer

De problemen met het vervangend vervoer in Zoetermeer worden in januari opgelost. Het stadsgewest Haaglanden en de HTM hebben een pakket maatregelen aangekondigd, om de problemen die zijn ontstaan door het uitvallen van RandstadRail aan te pakken. Zo worden de touringcars van Connexxion per 8 januari vervangen door stadsbussen zodat er meer reizigers vervoerd kunnen worden. Daarnaast wordt de Oosterheemlijn per 2 januari doorgetrokken naar Driemanspolder, waar reizigers kunnen overstappen op de trein. En er is een sneldienst in de spits die vanuit Centrum West rechtstreeks naar Den Haag Centraal rijdt over de A12.

Vooralsnog blijft het vervangend vervoer in ieder geval tot in de loop van januari gratis. De Zoetermeerse wethouder Smit had in een brief zijn beklag gedaan over het openbaar vervoer in Zoetermeer. Hij is tevreden met de aangekondigde maatregelen.

Reactie achterlaten