Bus 5 en 7 omleiding bij Beatrixlaan

Op zaterdag 27 januari rijden bus 5 en 7 een omleidingsroute bij de Beatrixlaan in verband met werkzaamheden op de kruising van de Beatrixlaan met de Schenkkade. Halte Beatrixkwartier vervalt.

De omleidingsroute richting Zoetermeer Centrum – west (5) en Nootdorp (7):

Vanaf halte Centraal Station rijden bus 5 en 7 naar de Juliana van Stolberglaan en de Beatrixlaan, rechtdoor Juliana van Stolberglaan (de bussen stoppen bij een extra halte, aan het trottoir, voorbij de Beatrixlaan), rechtsaf Laan van Nieuw Oost-Indië, Koningin Julianalaan en vervolgens vanaf halte station Laan van NOI de normale route. Halte Beatrixkwartier vervalt.

De omleidingsroute richting Centraal station:

Vanaf halte station Laan van NOI rijden de bussen rechtdoor op de Laan van Nieuw Oost-Indië, linksaf Juliana van Stolberglaan (de bussen stoppen van de bushalte van Connexion voorbij de Adelheidstraat) en vervolgens naar eindpunt Centraal Station. Halte Beatrixkwartier vervalt.

0 antwoorden op “Bus 5 en 7 omleiding bij Beatrixlaan”

  1. kockelkoren2007-06-07 om 00:00Beantwoorden

    voo diegene die op zoek is naar openbaar vervoerinformatie zou het handig zijn als de berichten regelmatig geactualiseerd worden want wat heb ik aan berichten van januarie 2007— wij leven nu op 7juni 2007–het is bijzonder vervelend om geen actuele informatie te hebben
    groet leon kockelkoren

Reactie achterlaten