Vrouwen in Zoetermeer mishandeld met knuppel

Twee vrouwen van 19 en 21 jaar zijn zondagochtend vroeg in Zoetermeer mishandeld met een knuppel.

De vrouwen uit Den Haag en Zoeterwoude zaten rond kwart voor 5 op Centrum West in een bushokje op bus 5 te wachten toen drie jongens hen bedreigden. Eén van de jongens sloeg de mobiele telefoon uit de handen van één van de vrouwen en rende hiermee weg. De vrouwen moesten hun tas afgeven. De jongens sloegen hen met een knuppel. Ze liepen flinke bulten op.

De twee jongens renden weg in de richting van de Mediamarkt. Ze waren rond de 17-18 jaar oud, één van hen was donker getint met grijze sneakers en een petje. De ander had een Aziatisch uiterlijk met zwart haar tot op zijn schouders en grote oren. De politie is op zoek naar getuigen.

Reactie achterlaten