Omleiding lijn 3 in Den Haag

Zondag 28 oktober vindt op en rond de Laan van Meerdervoort een sportevenement plaats. Als gevolg daarvan zijn een deel van de Laan van Meerdervoort en de Sportlaan afgesloten van 12:45 tot 14:15 uur. Gedurende die tijd geldt voor RR 3, tram 12, bus 23 en bus 24 een omleidingroute.

RandstadRail 3 richting Loosduinen

Vanuit Zoetermeer rijdt RandstadRail 3 de normale route tot en met de halte MCH Westeinde. Alle halten van RR 3 op het traject Elandstraat – Arnold Spoelplein vervallen. Daarna rijdt RR 3 via de route van RR 4 naar de tijdelijke halte Leyenburg. Reizigers met bestemming Loosduinen kunnen hier, bij de halte Benschoplaan, overstappen op de pendelbus naar Loosduinen. Deze pendelbus rijdt op en neer tussen Leyenburg en het Arnold Spoelplein.

Reactie achterlaten