Minder treinen naar Utrecht

ProRail werkt op 3 en 4 november aan het spoor rondom Utrecht Centraal. Houdt u rekening met een aangepast reisadvies en een langere reistijd.

Op zaterdagavond 3 november na 21:00 uur rijden er geen treinen meer van, naar en via Utrecht Centraal.

ProRail werkt op zaterdagavond 3 november na 21:00 uur aan de besturing van seinen en wissels rondom Utrecht Centraal. Hierdoor rijden er vanaf 21:00 uur geen treinen meer van, naar en via Utrecht Centraal. NS zet van en naar Utrecht Centraal bussen in.

Reisadviezen

Wij adviseren u zaterdagavond 3 november na 21:00 uur niet van, naar of via Utrecht te reizen. Indien u deze avond van, naar of via Utrecht Centraal wilt reizen, houdt u dan rekening met andere reisroutes dan gebruikelijk, extra reistijd van tenminste één uur of meer, uitval van treinen, NS-bussen en extra overstappen.

Op zaterdag 3 en zondag 4 november rijden er geen treinen tussen Gouda Goverwelle en Utrecht Centraal en tussen Gouda Goverwelle en Breukelen>

Op 3 en 4 november wordt er gewerkt aan het spoor tussen Woerden en Utrecht Centraal. Hierdoor krijgen Vleuten en Utrecht Terwijde vernieuwde stations. Dit betekent voor u een andere of een langere looproute naar het station. Raadpleeg hiervoor de routeborden rondom uw station. De vernieuwde stations Vleuten en Utrecht Terwijde worden vanaf maandag 5 november in gebruik genomen. Als gevolg van deze werkzaamheden is de dienstregeling op dit traject aangepast.

Bus en tram

Tussen Gouda, Bodegraven, Woerden, Vleuten, Utrecht Terwijde en Transferium Westraven rijden NS-bussen.Tussen Transferium Westraven en station Utrecht Centraal rijden sneltrams van Connexxion. Op vertoon van een geldig treinkaartje kunt u gebruik maken van deze bussen en trams.

Reactie achterlaten