RR3 en RR4: gewijzigde route vanwege ongeval bij Voorweg

Vanwege een ongeval rijden RR3 en RR4 momenteel (dinsdag 6 november) een gewijzigde route. Vanuit Den Haag rijden beide lijnen niet verder dan halte Leidschenveen. In Zoetermeer rijden beide lijnen tussen Javalaan en Centrum West. De halte Voorweg Laag en alle halten op de Krakeling vervallen.

RandstadRail 3

RandstadRail 3 rijdt momenteel tussen Den Haag Loosduinen en halte Leidschenveen. De rest van het traject richting Zoetermeer vervalt in beide richtingen. De voertuigen van RandstadRail 3 die zich nu in Zoetermeer bevinden, rijden via de route van RandstadRail 4 tussen Centrum West en Javalaan v.v.

RandstadRail 4

RandstadRail 4 rijdt momenteel tussen Den Haag De Uithof en halte Leidschenveen. Ook rijden er voertuigen op het traject in Zoetermeer, tussen halte Centrum West en Javalaan. De halte Voorweg Laag vervalt.

Vervallen halten

Een deel van het traject van RandstadRail in Zoetermeer is momenteel niet toegankelijk. De volgende halten vervallen: Voorweg Laag, Leidsewallen, De Leyens, Buytenwegh, Voorweg Hoog, Meerzicht, Driemanspolder, Delftsewallen en Dorp.

Verwachte duur

Op dit moment is nog niet duidelijk hoe lang de stremming gaat duren.

Reactie achterlaten