Zondag 2 december stormoverlast: trams en RR rijden om!

Vanwege stormoverlast is het gebied rondom Den Haag Centraal Station momenteel niet bereikbaar. De trams 2, 6, 9 en RR3 en RR 4 rijden een omleidingroute.

RR 3 en RR 4 Zoetermeer – Den Haag

Vanuit Zoetermeer rijden RandstadRail 3 en RandstadRail 4 de normale route tot en met Den Haag Centraal Station v.v. Reizigers met bestemming Den Haag centrum, Loosduinen of De Uithof kunnen op Centraal Station overstappen op de pendelbus naar de Schedeldoekshaven, en reizen van daar verder met tram 2 (richting Kraayenstein) of tram 6 (richting Castricumplein) naar de halte ‘Brouwersgracht’. Vanaf de halte Brouwersgracht vertrekken RR 3 richting Loosduinen en RR 4 richting De Uithof.

RR 3 en RR 4 Den Haag – Zoetermeer

RandstadRail 3 rijdt vanaf Loosduinen de normale route naar de Brouwersgracht. Vanaf de Brouwersgracht rijdt RR 3 terug naar MCH Westeinde Ziekenhuis en rijdt dan via de route van RandstadRail 4 naar De Uithof.

RandstadRail 4 rijdt vanaf De Uithof de normale route naar de Brouwersgracht. Vanaf de Brouwersgracht rijdt RR 4 terug naar MCH Westeinde Ziekenhuis en rijdt dan via de route van RandstadRail 3 naar Loosduinen.

Reizigers met bestemming Den Haag Centraal of Zoetermeer kunnen bij de halte ‘Brouwersgracht’ overstappen op tram 2 of tram 6. Deze trams rijden naar de hulphalte ‘Centraal Station’ (in de Schedeldoekshaven, naast het ministerie van VROM). Vanaf Centraal Station reist u verder met RR 3 richting Zoetermeer Centrum-West of RR 4 richting Zoetermeer Javalaan.

Reactie achterlaten