RandstadRail stilgelegd na overval

De politie heeft vrijdagavond het netwerk van RandstadRail in een deel van Den Haag stilgelegd. Dit gebeurde rond 22.00 uur na een melding van een overval op de Sligro op het industrieterrein Forepark in de stad.

Een van de medewerkers van de groothandel gaf aan dat hij meende een vuurwapen te hebben gezien bij de overvallers. Uit veiligheidsoverwegingen liet de politie vervolgens het treinverkeer stilleggen.

Op het Forepark trof de politie een auto met drie personen aan. De drie (36, 38 en 47 jaar oud, allen uit Den Haag) werden aangehouden. De politie vermoedt dat zij een grote partij sigaretten wilden wegnemen.

De mannen werden gefouilleerd en de omgeving werd doorzocht, maar een vuurwapen is niet gevonden. ’s Nachts rond 1.00 uur werd het treinverkeer hervat.

Reactie achterlaten