Werkzaamheden Centraal Station Den Haag

In de periode zondag 15 juni 2008 tot en met woensdag 18 juni 2008 vonden er voor de derde keer werkzaamheden plaats rond het Centraal Station. Vanaf 22:00 uur reden er geen trams meer door de tramtunnel en over het tramviaduct. De tramlijnen 2 en 6 reden vanaf de Brouwersgracht een rondje door het centrum en eindigden bij het Centraal Station. De Haagse delen van de RandstadRaillijnen 3 en 4 werden aan elkaar gekoppeld en reden tussen De Uithof en Loosduinen. Dankzij de calamiteitenboog bij de halte Oostinje konden aan de Leidschendamse kan de lijnen 2 en 6 aan elkaar gekoppeld worden zodat er een soort ringlijn ontstond. De RandstadRaillijnen 3 en 4 vanuit Zoetermeer maakten kop bij de Laan van NOI. De niet bereden tramtrajecten werden zoals gebruikelijk overgenomen door pendelbussen. Uiteindelijk werd op zondag 29 juni 2008 de lichtseinbeveiliging op Centraal Station (hoog) in gebruik genomen. Hoewel de twee buitenste sporen A en D zijn nog niet in gebruik zijn genomen kunnen we constateren dat alles langzaam maar zeker goed gaat komen. Dit mag ook blijken uit het feit dat sinds kort de displays op het Centraal Station (hoog) niet meer alleen de aankomsttijden van de Randstad-Raillijnen 3 en 4 weergeven maar
ook van de stadstramlijnen 2 en 6.

Reactie achterlaten