Extra treinen Project Hardcore

In de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 september is in het Silverdome in Zoetermeer het dance-event Project Hardcore. Dit evenement begint zaterdag om 22:00 uur en eindigt zondag om 7:00 uur. NS adviseert bezoekers te reizen naar station Zoetermeer. Tussen station Zoetermeer en het SilverDome rijden pendelbussen.

NS rijdt op zaterdag 27 september extra lange treinen vanuit de richtingen Utrecht en Den Haag naar Zoetermeer.

Op zondag 28 september rijdt er om 7:15 uur een extra stoptrein naar Den Haag Centraal. Om 7:45 uur rijdt er een extra intercity naar Groningen die zal stoppen in Gouda, Utrecht Centraal, Amersfoort, Zwolle en Assen. De extra treinen worden op station Zoetermeer omgeroepen.

Voor dit evenement kan gebruik worden gemaakt van het weekendretour. Op station Zoetermeer vindt ingangscontrole plaats. Koop het treinkaartje vooraf bij één van de kaartautomaten op de NS stations.

Reactie achterlaten