Presentatie plannen Verlengde Oosterheemlijn

Eind 2011 is het zover. Met RandstadRail-lijn 4 naar een nieuw station bij de A12. De tramlijn gaat vanaf halte Javalaan naar Bleizo (Bleiswijk-Zoetermeer) lopen. Dit nieuw te ontwikkelen gebied rond de A12, komt aan de zuidoostkant van Zoetermeer en aan de noordkant van Lansingerland. Maar er moet nog een hoop gebeuren. Zo worden voor de aanleg van de tramlijn viaducten ter hoogte van de Van der Hagenstraat en over de Bleiswijjkseweg gebouwd. Bovenop het viaduct bij de Van der Hagenstraat komt een halte, zodat het Van Tuyllpark en het bedrijventerrein Prisma snel te bereiken zijn met het openbaar vervoer.

Over de A12 wordt een viaduct gebouwd, waarop RandstadRail een halte krijgt.

Informatieavond

Donderdag 11 december van 17:30 tot 18:30 uur worden de eerste plannen voor de Verlengde Oosterheemlijn gepresenteerd. Ook de gebiedsontwikkeling Bleizo komt aan bod. Uw mening en ideeën betrekt de gemeente Zoetermeer graag bij de verdere uitwerking.

Het programma van 11 december:

17.30 – 18.30 uur: Welkomstwoord door wethouder Pieter Smit; Presentatie Bleizo; Presentatie plannen Verlengde Oosterheemlijn

18.30 – 19.00 uur: Mogelijkheid tekeningen te bekijken en vragen te stellen aan de wethouder, projectmanager en projectleiders.

De bijeenkomst vindt plaats in restaurant ‘In de drie Hooibargen’, Zegwaartseweg 31 in Zoetermeer. Laat uiterlijk 9 december weten of u de bijeenkomst wilt bijwonen via vohl@zoetermeer.nl of geef dit tijdens kantooruren door op 079-3469483.

Reactie achterlaten