Ook Zoetermeerse reizigers gedupeerd

Een enkele sterveling staat bij een bushalte op Centrum West te wachten. Hij kan echter wachten tot Sint Juttemis, want door een staking bij onder andere Connexxion rijden er geen bussen van en naar het grootste busstation van Zoetermeer. Reizigers stappen nu maar in de auto of nemen met zijn allen de RandstadRail, die gelukkig wel rijdt. “Het is ook aanmerkelijk drukker in de RandstadRail”, vertelt Maarten Batenburg van Rover, de vereniging voor reizigers openbaar vervoer. Batenburg heeft zich samen met veel andere reizigers verbaasd over het feit dat er nergens wordt aangegeven dat er geen bussen rijden. “Het is ongelooflijk dat geen van de partijen de verantwoordelijkheid heeft genomen om de reiziger goed in te lichten. En waar praten we over? Een paar A4’tjes per halte met daarop de tekst dat er helemaal geen bussen rijden, was al voldoende geweest.”

Reactie achterlaten