Opnieuw kluisjes opengebroken bij Connexxion

Een 33-jarige man uit Gouda werd vrijdag 8 mei om 04.30 uur op heterdaad betrapt toen hij probeerde kluisjes open te breken in het pand van Connexxion aan de Kelvinstraat.

De meldkamer van Politie Haaglanden stuurde daar een surveillanceauto heen toen zij geen verbinding meer hadden met het pand. Mogelijk waren de telefoonlijnen doorgesneden. Op het moment dat de agenten daar aankwamen, zagen ze twee mannen uit het raam klimmen.

Na een korte achtervolging konden ze één van hen, de man uit Gouda, aanhouden. Zijn handlanger kregen ze ondanks een uitgebreide zoekactie, onder andere met politiehonden, niet te pakken.

In het pand bleek dat er geprobeerd was in de kluisjes open te breken. De verdachte zit nog vast voor verhoor, waarin hij ook bevraagd zal worden over een inbraak in hetzelfde pand in februari en een gelijksoortige inbraak in een pand van Connexxion in Leidschendam-Voorburg op 7 mei j.l.

Reactie achterlaten