Halten in Haagse tramtunnel vervallen voor lijn 3 en 4

Van 28 september tot en met 25 oktober vervalt op verschillende momenten een halte in de tramtunnel.

De houten vloeren van de halten krijgen een nieuwe laklaag. Om de overlast voor reizigers tot een minimum te beperken, wordt het werk ’s nachts en gefaseerd uitgevoerd. Daarom gaat steeds één halte in één richting een paar dagen dicht. Reizigers van tram 2, 6, RandstadRail 3 en 4 kunnen bij die halte dan niet op- of uitstappen.

Planning

Hieronder staat de actuele planning van de werkzaamheden. Wanneer een halte is afgesloten, kunnen reizigers op- of uitstappen bij de andere halte in de tunnel of bij een halte direct voor of na de tunnel (Centraal Station of Brouwersgracht v.v.). Let op: door onvoorziene omstandigheden kunnen wijzigingen optreden in de planning.

– 28 september t/m 4 oktober: halte Grote Markt (> richting CS)

– 5 oktober t/m 11 oktober: halte Grote Markt (> richting Brouwersgracht)

– 12 oktober t/m 18 oktober: halte Spui (> richting CS)

– 19 oktober t/m 25 oktober: halte Spui (> richting Brouwersgracht)

Reactie achterlaten