In het weekend alleen linksom/rechtsom door Zoetermeer

In de laatste drie weekenden van de maand januari rijdt RandstadRail 3 een aangepaste route in Zoetermeer. Een aantal halten vervalt.

Op zaterdag 16 en zondag 17, zaterdag 23 en zondag 24, en zaterdag 30 en zondag 31 januari vindt spooronderhoud plaats aan het traject van RandstadRail 3 in de krakeling. Op het traject Seghwaert – Centrum West in de richting Centrum-West is daardoor geen tramverkeer mogelijk. RandstadRail 3 rijdt gedurende deze weekenden uitsluitend in de richting Loosduinen door de krakeling (rechtsom).

Route RandstadRail 3

RR 3 rijdt tussen Loosduinen en de halte Voorweg Laag de normale route. Vervolgens rijdt RR 3 via de halte Centrum-West (spoor 2) rechtsom door de krakeling naar het eindpunt Centrum-West (spoor 1). Van daar vervolgt het voertuig de normale route verder richting Loosduinen.

De halten Stadhuis, Palenstein, Seghwaert, Leidsewallen, De Leyens, Buytenwegh, Voorweg Hoog, Meerzicht, Driemanspolder, Delftsewallen, Dorp en Centrum West vervallen in de richting Zoetermeer Centrum West.

Route RandstadRail 4

Lijn 4 blijft de normale route rijden en doet dus de halten Seghwaert, Palenstein, Stadhuis en Centrum West gewoon aan, ook richting Javalaan.

Update februari

In de eerste drie weekenden van februari rijdt RandstadRail-lijn 3 alleen linksom door de Krakeling. De tram rijdt vanuit Den Haag de normale route via Centrum West naar Centrum West. Daar aangekomen rijdt de tram door naar Den Haag Loosduinen. Reizigers op de halten Seghwaert, Palenstein en Stadhuis kunnen ook gewoon lijn 4 naar Den Haag nemen.

Het betreft hier snoeiwerkzaamheden

Reactie achterlaten