Rommelige fietsenstalling doorn in oog van gemeente

Zoetermeer wordt geprezen om zijn gratis fietsenstallingen bij openbaar vervoerhaltes en kreeg vorige week de landelijke Reizigersprijs. Wie een blik werpt op de stalling bij station Driemanspolder, onder de Mandelabrug, kan nauwelijks geloven dat Zoetermeer zo voorbeeldig is. De stalling is rommelig en staat vol met onkruid en fietswrakken. “Deze stalling is niet van ons,” benadrukt een gemeentewoordvoerder, “maar van Connexxion, de beheerder van de Interlinerbus tussen Alphen en Den Haag die hier een halte heeft.” De gemeente stoort zich ook aan de rommel en zette onlangs een onderhoudsploeg in die alles schoonmaakte, verfde en de verlichting repareerde. “We trekken weer aan de bel bij Connexxion en sommeren de stalling op te ruimen.”

Reactie achterlaten