Met gratis bus langs ateliers kunstenaars

57 professioneel beeldend kunstenaars openen morgen en zondag 11 oktober de deuren van hun ateliers. Vanaf 10:30 tot 17:00 zijn geïnteresseerden welkom in de tientallen ateliers. Met de twee dagen verspreid over twee weekeinden en met het inzetten van bussen, probeert het Zoetermeerse Terra Art Projects zo een groter publiek te bereiken. “En hopelijk maken mensen die op de zaterdag komen, door mon-op-mondreclame, andere mensen warm voor de open atelierdag van het volgende weekeinde,” aldus een woordvoerster.

Door heel Zoetermeer zijn voor de open atelierdagen negentien speciale bushaltes uitgezet. Hier kunnen bezoekers instappen bij een willekeurige halte en uitstappen bij een atelier van een kunstenaar.

[…] Op beide dagen rijden twee gratis bussen tussen 11:00 en 17:00 uur door Zoetermeer. In bijna alle wijken zijn halteplaatsen. De genummerde haltes zijn voorzien van borden waarop kaart en dienstregeling zijn vermeld.

0 antwoorden op “Met gratis bus langs ateliers kunstenaars”

 1. Mw. E.Dubois- Boertje2011-10-30 om 00:00Beantwoorden

  Geachte Medewerkers,

  Graag zou ik wensen , dat U mij kenbaar maakt, met welke lijn ik vanaf het NS -station de Phillipsstraat kan bereiken.
  In deze buurt moet er een bushalte zijn, meen ik, nummer voor mij onbekend.
  j.l. zaterdag ben ik in Zoetremeer geweest , menigeen heb ik de weg gevraagd, maar de Kunsthal Terratorium weet men niet te vinden.
  Ik hoop, dat U mij weg wijs kunt maken, zodat ik volgend weekend, mogelijk de tentoostelling van de 57 bekende kunstenaars, alsnog kan bezoeken.
  Hopend, dat U mij een goed advies kunt geven teken ik met vriendelijke groet, E.Dubois-Boertje.

 2. G. Veeninga2011-10-31 om 00:00Beantwoorden

  Ik ben weliswaar geen medewerker van deze website, maar kan u vertellen dat de Philipsstraat is te bereiken met buslijnen 174 (halte Fokkerstraat) en 177 (halte Philipsstraat). Beide lijnen vertrekken van bussttation Zoetermeer Centrum-West en hebben geen halte bij één van de Zoetermeerse NS stations. U komt op busstation Cnetrum West m.b.v. randstadrail lijn 3, buslijn 121, 170 of 72 (vanaf station Zoetermeer) of met buslijn 170 of 71 (vanaf station Zoetermeer Oost). Als alternatief kunt u een treintaxi of de OV-fiets nemen vanaf station Zoetermeer.
  Op 9292ov.nl kunt u uw reis van deur tot deur plannen. Komt u bijv. vanaf of via station Den Haag dan is het handiger om per randstadrail naar Zoetermeer te reizen en niet per NS-trein. Dat scheelt een overstap.

 3. Maarten Batenburg2011-10-31 om 00:00Beantwoorden

  Beste mevrouw Dubois-Boertje,

  Halte Philipsstraat wordt aangedaan door de lijn 77 en 177. 177 rijdt tussen Zoetermeer Centrum West (het centrale bus- en tramstation) en station Gouda. 77 rijdt vanaf treinstation Zoetermeer. Beide bussen rijden niet frequent, ongeveer elk uur. Lijn 77 rijdt niet in het weekend, 177 niet op zondag. Lijn 677 rijdt dezelfde route als 177 maar moet van te voren telefonisch gereserveerd worden.

  Tip: voor alle reizen in Nederland kunt u een reisadvies van deur tot deur opvragen via http://www.9292ov.nl of 0900-9292.

  Ik wens u een goede reis en een fijn bezoek aan Terra!

  Met vriendelijke groet,
  Maarten Batenburg
  http://www.zoetermeerov.nl

Reactie achterlaten