Gratis OV voor jonge en oudere Zoetermeerders

Groepen inwoners van Zoetermeer kunnen vanaf maandag gratis met bussen van vervoerder Veolia reizen. Op 1 februari gaat in Zoetermeer de actie gratis openbaar vervoer van start. Tot het einde van het jaar kunnen door de gemeenteraad vastgestelde groepen reizigers van gratis openbaar vervoer gebruik maken. De actie geldt op de stadslijnen 70, 71, 72, 74, en 77 van Veolia. Deze bussen rijden in een groot deel van Zoetermeer. Het gratis reizen in de stadsbussen mag overigens pas vanaf negen uur ’s ochtends, en kan alleen binnen Zoetermeer.

Voor wie is de actie bedoeld?

– kinderen van 4 tot en met 11 jaar;

– ouderen vanaf 65 jaar, die in het bezit zijn van een ZoetermeerPas;

– nieuwe inwoners;

– voor iedereen (in de december weekends).

Reactie achterlaten