Geen uitbreiding Sprinterdiensten Den Haag – Gouda

Uit de LOCV-adviesaanvraag van 15 februari 2010.

4. Herroepen besluit uitbreiden Sprinterdiensten Den Haag Centraal – Gouda Goverwelle

In ons besluit Dienstregeling 2010 (kenmerk CC/PA/WS-476 d.d. 18 mei 2009) hebben we u gemeld met ingang van dienstregeling 2010 in de avonduren extra stoptreinen te willen gaan rijden tussen Den Haag Centraal en Gouda Goverwelle.

Door recente inzichten in de ontwikkeling van de reizigersaantallen op deze lijn, en de gevolgen van de economische recessie die ook NS treffen, heeft NS moeten besluiten van deze voorgenomen uitbreidingen af te zien. Zodra de vooruitzichten gunstiger zijn, zullen we deze uitbreidingen opnieuw overwegen.

In dienstregeling 2010 blijft het aantal treinen in de avonduren op deze verbinding op het niveau van dienstregeling 2009.

Reactie achterlaten