17/18 april RandstadRail alleen rechtsom; 24/25 april alleen linksom

Vanaf 17 april t/m zondag 18 april zullen er in Zoetermeer spoorwerkzaamheden plaats vinden, op het traject de Krakeling van RandstadRail 3. Gedurende deze spoorwerkzaamheden is er een aangepaste exploitatie en rijdt RandstadRail 3 in de Krakeling alleen rechtsom. Diverse halten vervallen.

Vanaf zaterdag 17 april t/m zondag 18 april, vinden er spoorwerkzaamheden plaats op het traject de Krakeling van RandstadRail 3. Ten gevolge van deze spoorwerkzaamheden is op het traject gelegen tussen de halten Seghwaert en Centrum West in de richting van Centrum West geen exploitatie mogelijk. RandstadRail 3 rijdt gedurende de werkzaamheden in de Krakeling uitsluitend in de richting van Loosduinen. (In de krakeling rechtsom) Op het vervallen traject worden de reizigers verwezen naar de halte in de tegenoverliggende richting. Er zal op 17 en 18 april volgens een aangepaste dienstregeling worden gereden. RandstadRail 4 rijdt gedurende de spoorwerkzaamheden de normale route. Diverse halten vervallen.

Route tussen Centrum-West en Centrum West (Krakeling)

RandstadRail 3 rijdt tot de halte Voorweg Laag de normale route. Vandaar rijdt RandstadRail 3 via de halte Centrum West (spoor 2) in de krakeling rechtsom naar het eindpunt Centrum West. (Spoor 1). De halten Stadhuis, Palenstein, Seghwaert, Leidsewallen, De Leyens, Buytenwegh, Voorweg Hoog, Meerzicht, Driemanspolder, Delftsewallen, Dorp, Centrum West vervallen.

Route tussen Centrum West en Loosduinen

Tussen de halte Centrum West en Loosduinen rijdt RandstadRail 3 de normale route.

Aanvulling

In het weekend van 24 en 25 april reed lijn 3 alleen linksom. De beschreven situatie en alternatieven golden toen in tegenoverstelde richting.

Reactie achterlaten