3-6 mei ’s avonds geen RandstadRail

Vanaf maandag 3 mei t/m donderdag 6 mei, dagelijks vanaf 19:30 uur, rijdt Randstadrail 3 en 4 en de Erasmuslijn (RET) niet tussen de halten Den Haag Centraal Station en Zoetermeer Centrum West en Hofplein. Er wordt vervangend busvervoer op de RandstadRail en Erasmuslijn trajecten ingezet.

Ten gevolge van onderhoudswerkzaamheden op het traject van Randstadrail 3 en 4 en de Erasmuslijn, gelegen tussen de halten Den Haag Centraal Station en Zoetermeer Centrum West / Hofplein, is op dit traject gedurende voornoemde periode geen exploitatie mogelijk. Op de vervallen trajecten van RandstadRail 3 en 4 en de Erasmuslijn wordt voorzien in vervangend busvervoer.

RandstadRail 3

Randstadrail 3 rijdt de normale route tussen Loosduinen en Den Haag Centraal Station.

Randstadrail 3 rijdt in Zoetermeer de normale route door de Krakeling.

RandstadRail 4

Randstadrail 4 rijdt de normale route tussen Den Haag De Uithof en Den Haag Centraal Station.

Randstadrail 4 rijdt in Zoetermeer de normale route tussen de Javalaan en Zoetermeer Centrum West.

Erasmuslijn (RET)

Op het gehele traject tussen Den Haag Centraal Station en Hofplein, wordt in beide richtingen vervangend busvervoer ingezet.

Route Randstadrail 3 en 4 tussen Loosduinen / De Uithof en Den Haag Centraal Station

Randstadrail 3 en 4 rijden vanaf Loosduinen en De Uithof de normale route tot de halte Den Haag Centraal Station. Vandaar rijden RandstadRail 3 en 4 via de route van tram 2 naar de keerlus ter hoogte van het Ministerie van Sociale Zaken op de Laan van NOI. Vanaf de Laan van NOI terug naar Den Haag Centraal Station en vervolgens de normale route naar Loosduinen en De Uithof. De halten Beatrixkwartier, Laan van NOI (Hoog), Voorburg ’t Loo, Leidschendam-Voorburg, Forepark, Leidschenveen en Voorweg Laag vervallen in beide richtingen.

Bij de halten van tram 2 tussen de Laan van NOI en Den Haag Centraal Station kan worden opgestapt op de RandstadRail voertuigen

Tijdelijke halten Ternoot, Oostinje, Stuyvesantstraat en Laan van NOI.

Vervangend busvervoer naar Zoetermeer Centrum West en Hofplein

1. Er rijdt een sneldienst in beide richtingen (via de A12) tussen Den Haag Centraal Station en Zoetermeer Centrum West.

2. Er rijdt een pendelbus in beide richtingen tussen Den Haag Centraal Station en Zoetermeer Centrum-West volgens de reguliere route van RandstadRail 3 en 4.

3. Er rijdt een pendelbus in beide richtingen tussen Den Haag Centraal Station en Hofplein voor de Erasmuslijn (RET).

Route sneldienst tussen Den Haag Centraal Station – Zoetermeer Centrum West

Busplateau Den Haag Centraal Station (perron A), Prins Bernhardviaduct, A 12, afslag 6 Zoetermeer Centrum, Afrikaweg, Zoetermeer Centrum West (Busstation perron H). Tijdelijke halten Den Haag Centraal Station (Busplatform perron A) en Centrum West (Busstation perron H).

Route pendelbus tussen Den Haag Centraal Station – Zoetermeer Centrum West

Busplatform Den Haag Centraal Station (perron B), Prins Bernhardviaduct, Juliana van Stolberglaan, Laan van NOI, Koningin Julianalaan, Mgr. Van Steelaan, Sint Martinuslaan, Rembrandtlaan, Parkweg, Oosteinde, rotonde bij Rodelaan terug naar Oosteinde, Parkweg, Rembrandtlaan, Prins Bernhardlaan, Sijtwendetunnel, Noordelijke Randweg, Donau, Loire, Zoetermeerse Rijweg, Leidschendamseweg, Amerikaweg, Vorstiusrode, Amerikaweg, Zoetermeer Centrum West (Busstation perron H). Tijdelijke halten in beide richtingen Den Haag Centraal Station (Busplatform perron B), Beatrixkwartier (kruising Juliana van Stolberglaan / Prinses Beatrixlaan), Laan van NOI (Bushalte 23), Voorburg ’t Loo (Bushalte Connexxion), Leidschendam Voorburg (Bushalte Connexxion), Forepark (Bushalte Connexxion), Leidschenveen (Bushalte Connexxion), Voorweg Laag, Zoetermeer Centrum West (Busstation perron H).

Pendelbus Erasmuslijn (RET) tussen Den Haag Centraal Station Station – Hofplein

Tijdelijke halten in beide richtingen, Den Haag Centraal Station (perron A), Station Leidschenveen, Station Nootdorp, Pijnacker Centrum, Pijnacker Zuid, Berkel Westpolder, Rodenrijs, St. Fransiscus Gasthuis en Hofplein.

Op het vervangend busvervoer (HTM) is sprake van vrij vervoer, in de bus vindt geen kaartverkoop plaats. Reizigers dienen wel, in het bezit te zijn van een geldig vervoerbewijs op de overige trajecten van RandstadRail.

Verplaatsing halten bus 24 (busplatform Den Haag Centraal Station)

Perron A en B worden gedurende de maatregelen in gebruik genomen door vervangend busvervoer RandstadRail. Bus 24 maakt tijdelijk gebruik van perron C en D (perrons bus 18).

Reactie achterlaten