Omleiding RandstadRail 3 en 4 tussen Centraal Station en Leidschenveen

In verband met een stroomstoring rijden RandstadRail 3 en 4 een omleidingroute tussen Centraal Station en Leidschenveen.

RandstadRail 3 en 4 richting Loosduinen en de Uithof

Komende vanaf Zoetermeer rijden RandstadRail 3 en 4 niet verder dan de halte Leidschenveen. Op het traject Leidschenveen en Laan van NOI (laag) worden in beide richtingen pendelbussen ingezet. Bij de halte Laan van NOI (laag) kunnen de reizigers overstappen op de RandstadRail voertuigen richting Loosduinen en de Uithof.

RandstadRail 3 en 4 richting Zoetermeer

Komende vanaf het centrum Den Haag rijden RandstadRail 3 en 4 niet verder dan de halte Laan van NOI (laag). Op het traject Laan van NOI (laag) en Leidschenveen worden in beide richtingen pendelbussen ingezet. Bij de halte Leidschenveen kunnen de reizigers overstappen op de RandstadRail voertuigen richting Zoetermeer.

Erasmuslijn RET

De Erasmuslijn van de RET rijd vanuit Rotterdam niet verder dan de halte Nootdorp. Tussen de halte Nootdorp en Den Haag Centraal Station worden in beide richtingen pendelbussen ingezet.

Deze melding werd gedaan om 12:39. Om 13:39 is gemeld dat het tramverkeer weer is gaan rijden.

Reactie achterlaten