Stremming voor RR3 en 4 vanwege seinstoring

Op dit moment rijden RR 3 en 4 een omleidingroute. RR rijdt niet tussen Centraal Station en Leidschenveen. Op dit traject rijden pendelbussen. Als gevolg van een seinstoring rijden RR 3 en 4 een omleidingroute. Het is niet bekend hoelang de stremming gaat duren.

Randstad Rail 3 Den Haag Loosduinen – Zoetermeer Centrum West

RR 3 rijdt na de halte Centraal Station via de route van tram 2 naar station Laan van NOI laag. Hier keert RR 3 en rijdt weer terug naar Den Haag Loosduinen. Busvervoer tussen CS en Leidschenveen. Hier vandaan rijdt RR 3 de normale route naar Zoetermeer.

Randstad Rail 3 Zoetermeer Centrum West – Den Haag Loosduinen

RR 3 rijdt tot en met de halte Leidschenveen. Het voertuig keert hier en rijdt weer terug naar Zoetermeer. Busvervoer tussen Leidschenveen en Centraal Station. Vanaf hier rijdt RR 3 de normale route naar Loosduinen.

Randstad Rail 4 Den Haag Uithof – Zoetermeer Javalaan

RR 4 rijdt na de halte Centraal Station via de route van tram 2 naar station Laan van NOI laag. Hier keert RR 4 en rijdt weer terug naar Den Haag Uithof. Busvervoer tussen Centraal Station en Leidschenveen. Vanaf hier rijdt RR 4 de normale route naar Zoetermeer.

Randstad Rail 4 Zoetermeer Javalaan – Den Haag Uithof

RR 4 rijdt tot en met de halte Leidschenveen. Het voertuig keert hier en rijdt weer terug naar Zoetermeer. Busvervoer tussen Leidschenveen en Centraal Station. Vanaf hier rijdt RR 4 de normale route naar de Uithof.

Reisadvies:

Reizigers kunnen eventueel gebruik maken van de Erasmuslijn tussen CS en Leidschenveen v.v. Het is op dit moment niet bekend hoe lang de stremming gaat duren.

Reactie achterlaten