Weekend van 10 en 11 juli omleiding tram 3 en 4

In het weekend van 10 en 11 juli zijn de sporen tussen Centraal Station en Ternoot buiten gebruik. Op het viaduct worden de sporen vervangen. Tram 2 en 6 en RandstadRail 3 en 4 rijden een omleiding.

RandstadRail 3 en 4 richting Zoetermeer (rijden tot Den Haag Centraal Station)

De routes van RandstadRail 3 en 4 zijn gesplitst in 2 delen. RR 3 en 4 rijden vanaf Loosduinen en De Uithof tot Den Haag Centraal Station. U kunt hier overstappen op de Erasmuslijn van de RET, deze rijdt vanaf Den Haag Centraal Station naar Laan van NOI, Voorburg ’t Loo, Leidschendam-Voorburg, Forepark en Leidschenveen. Bij de halte Leidschenveen hervatten RandstadRail 3 en 4 de routes richting respectievelijk Zoetermeer Centrum-West (via de Krakeling) en Zoetermeer Javalaan.

andstadRail 3 en 4 in de richting Loosduinen en De Uithof (rijden tot Leidschenveen)

De routes van RandstadRail 3 en 4 zijn gesplitst in 2 delen. RR 3 en 4 rijden vanaf Zoetermeer Centrum-West en Zoetermeer Javalaan tot Leidschenveen. U kunt hier overstappen op de Erasmuslijn van de RET, deze rijdt vanaf Leidschenveen naar Forepark, Leidschendam-Voorburg, Voorburg ’t Loo, Station Laan van NOI en Centraal Station. Bij de halte Centraal Station hervatten RandstadRail 3 en 4 de routes richting respectievelijk Loosduinen en De Uithof.

Vervallen haltes RandstadRail 3 en 4

Forepark, Leidschendam-Voorburg, Voorburg ’t Loo, Station Laan van NOI en Beatrixkwartier. De vervallen haltes zijn, met uitzondering van de halte Beatrixkwartier, wel bereikbaar met RandstadRail Erasmuslijn.

LET OP!

Voor de 2 laatste ritten van RandstadRail 3 en 4 rijdt er tussen de halte Leidschenveen en het Den Haag Centraal Station een pendelbus omdat de Erasmuslijn eerder stopt met rijden dan RandstadRail 3 en 4.

OV-chipkaart

Als u reist met een OV-chipkaart en u wilt overstappen, denkt u er dan aan om eerst uit te checken in het voertuig waar u op dat moment mee reist. Vervolgens checkt u weer in op het voertuig waar u op overstapt. Het basistarief wordt binnen 35 minuten, niet opnieuw berekend, de OV-chipkaart herkent dat u overstapt. Stapt u twee keer over checkt u dan beiden keren in- en uit. Op een aantal uitstappunten gelden aangepaste regels, houdt u de omroepberichten daarvoor in de gaten.

Reactie achterlaten