Werkzaamheden RandstadRail 23-26 augustus

Vanaf maandag 23 augustus t/m donderdag 26 augustus, vanaf 19:30 uur tot einde van de dagelijkse exploitatie, rijden Randstadrail 3 en 4 en de E-lijn (RET) niet tussen de halten Den Haag Centraal Station en Zoetermeer Centrum-West, en Den Haag Centraal Station en Station Nootdorp. Er wordt vervangend busvervoer op de vervallen RandstadRail en E-lijn trajecten ingezet. De halten van bus 24 op Den Haag Centraal Station zijn verplaatst. Diverse halten RandstadRail vervallen.

Ten gevolge van onderhoudswerkzaamheden op het traject van Randstadrail 3 en 4 en de E-lijn (RET), gelegen tussen de halten Den Haag Centraal Station en Zoetermeer Centrum-West / Station Nootdorp is op dit traject gedurende voornoemde periode geen exploitatie mogelijk.

RandstadRail 3

Randstadrail 3 rijdt de normale route tussen Loosduinen en Den Haag Centraal Station.

Randstadrail 3 rijdt in Zoetermeer de normale route door de Krakeling.

RandstadRail 4

Randstadrail 4 rijdt de normale route tussen Den Haag De Uithof en Den Haag Centraal Station.

Randstadrail 4 rijdt in Zoetermeer de normale route tussen de Javalaan en Zoetermeer Centrum West.

E-lijn (RET)

Op het traject tussen Den Haag Centraal Station en Station Nootdorp, wordt in beide richtingen vervangend busvervoer ingezet.

Route Randstadrail 3 en 4 tussen Loosduinen / De Uithof en Den Haag Centraal Station

Randstadrail 3 en 4 rijden vanaf Loosduinen en De Uithof de normale route tot de halte Den Haag Centraal Station. Vandaar rijden RandstadRail 3 en 4 via de route van tram 2 naar de keerlus ter hoogte van het Ministerie van Sociale Zaken op de Laan van NOI. Vanaf de Laan van NOI terug naar Den Haag Centraal Station en vervolgens de normale route naar Loosduinen en De Uithof. De halten Beatrixkwartier, Laan van NOI (Hoog), Voorburg ’t Loo, Leidschendam-Voorburg, Forepark, Leidschenveen en Voorweg Laag vervallen in beide richtingen.

Bij de halten van tram 2 tussen de Laan van NOI en Den Haag Centraal Station kan worden opgestapt op de RandstadRail voertuigen Tijdelijke halten Ternoot, Oostinje, Stuyvesantstraat en Laan van NOI.

Vervangend busvervoer naar Zoetermeer Centrum-West en Station Nootdorp

1. Er rijdt een sneldienst in beide richtingen (via de A12) tussen Den Haag Centraal Station (perron B)en Zoetermeer Centrum West (perron H).

2. Er rijdt een pendelbus in beide richtingen tussen Den Haag Centraal Station (perron A) en Zoetermeer Centrum West (perron H) volgens de reguliere route van RandstadRail 3 en 4.

3. Er rijdt een pendelbus in beide richtingen tussen Den Haag Centraal Station en Station Nootdorp voor de E-lijn (RET).

Route pendelbus tussen Den Haag Centraal Station – Zoetermeer Centrum-West

Tijdelijke halten in beide richtingen Den Haag Centraal Station (Busplatform perron A), Beatrixkwartier (Prinses Beatrixlaan, halte Connexxion), Laan van NOI (Koningin Julianalaan, halte bus 23), Voorburg ’t Loo (Mgr. Van Steelaan/Prinses Beatrixlaan, richting Den Haag, Martinuslaan, halte Connexxion), Leidschendam-Voorburg (Parkweg, halte Connexxion), Forepark (Op de Loire, halte Connexxion), Leidschenveen (Zoetermeerse Rijweg, halte Connexxion), Voorweg Laag (Vorstiusrode, Gerrit Achterberghove), Zoetermeer Centrum West (Busstation perron H).

Op het vervangend busvervoer is sprake van vrijvervoer, in de pendelbus vindt geen kaartverkoop plaats. Reizigers dienen wel, in het bezit te zijn van een geldig vervoerbewijs op de overige trajecten van RandstadRail.

Reactie achterlaten