Onderhoudswerkzaamheden RandstadRail 18-21 oktober

Vanaf maandag 18 oktober t/m donderdag 21 oktober, vanaf 19:30 uur tot einde van de dagelijkse exploitatie, rijden Randstadrail 3 en 4 en de E-lijn (RET) niet tussen de halten Den Haag Centraal Station en Zoetermeer Centrum West, en Den Haag Centraal Station en Station Nootdorp. Er wordt vervangend busvervoer op de vervallen RandstadRail en E-lijn trajecten ingezet. De halten van bus 24 op Den Haag Centraal Station zijn verplaatst. Diverse halten RandstadRail vervallen.

RandstadRail 3

Randstadrail 3 rijdt de normale route tussen Loosduinen en Den Haag Centraal Station.

Randstadrail 3 rijdt in Zoetermeer de normale route door de “Krakeling”.

RandstadRail 4

Randstadrail 4 rijdt de normale route tussen Den Haag De Uithof en Den Haag Centraal Station.

Randstadrail 4 rijdt in Zoetermeer de normale route tussen de Javalaan en Zoetermeer Centrum West.

E-lijn (RET)

Op het traject tussen Den Haag Centraal Station en Station Nootdorp, wordt in beide richtingen vervangend busvervoer ingezet.

De E-lijn (RET) rijdt de normale route tussen Station Nootdorp en Rotterdam Centraal Station.

Route Randstadrail 3 en 4 tussen Loosduinen / De Uithof en Den Haag Centraal Station

Randstadrail 3 en 4 rijden vanaf Loosduinen en De Uithof de normale route tot de halte Den Haag Centraal Station. Vandaar rijden RandstadRail 3 en 4 via de route van tram 2 naar de keerlus ter hoogte van het Ministerie van Sociale Zaken op de Laan van NOI. Vanaf de Laan van NOI terug naar Den Haag Centraal Station en vervolgens de normale route naar Loosduinen en De Uithof. De halten Beatrixkwartier, Laan van NOI (Hoog), Voorburg ’t Loo, Leidschendam-Voorburg, Forepark, Leidschenveen en Voorweg Laag vervallen in beide richtingen.

Bij de halten van tram 2 tussen de Laan van NOI en Den Haag Centraal Station kan worden opgestapt op de RandstadRail voertuigen. Tijdelijke halten Ternoot, Oostinje, Stuyvesantstraat en Laan van NOI.

Vervangend busvervoer naar Zoetermeer Centrum West en Station Nootdorp

1. Er rijdt een sneldienst in beide richtingen (via de A12) tussen Den Haag Centraal Station en Zoetermeer Centrum West.

2. Er rijdt een pendelbus in beide richtingen tussen Den Haag Centraal Station en Zoetermeer Centrum West volgens de reguliere route van RandstadRail 3 en 4.

3. Er rijdt een pendelbus in beide richtingen tussen Den Haag Centraal Station en Station Nootdorp voor de E-lijn (RET).

Op het vervangend busvervoer is sprake van vrijvervoer, in de pendelbus vindt geen kaartverkoop plaats. Reizigers dienen wel in het bezit te zijn van een geldig vervoerbewijs op de overige trajecten van RandstadRail.

Reactie achterlaten