Reizigers: veel last van sneeuw

De reizigers met het openbaar vervoer ondervonden zaterdag veel last van het winterse weer. Vanwege de enorme sneeuwval besloot de HTM in e loop van de morgen het dienstschema van de trams aan te passen. Alleen op de belangrijkste routes van de regio reden nog voertuigen. Omdat er ook wisselproblemen ontstonden in ‘het buitengebied’ was het een tijd lang niet mogelijk om met Randstadrail tussen Zoetermeer en Den Haag te rijden. Reizigers werden naar de NS verwezen.

De bussen bleeven wel op de weg. maar die ondervonden net als veel gewone auto’s ook veel last van de sneeuw, waardoor ze soms niet helemaal volgens het normale dienstrooster konden rijden. Aan het eind van de middag gingen steeds meer trams de rails op, aan het einde van de avond reden alle trams weer -zij het soms nog niet helemaal volgens schema, aldus de HTM-woordvoerder.

Reactie achterlaten