Nieuwe dienstregeling Ouderenbussen

De dienstregeling van buslijn 65 is ingrijpend gewijzigd. Buslijn 65 zal niet meer naar Oosterheem gaan rijden; beide halteplaatsen komen te vervallen. Hiervoor in de plaats komen de halteplaatsen Van Leeuwenhoeklaan, Boerhaavelaan, Verpleeghuis Vivaldi, Griekenlandlaan, winkelcentrum Vijverhoek, winkelcentrum Buytenwegh, Bijdorplaan en het Laboratorium van ’t Lange Land Ziekenhuis aan de Europaweg. Vermeldenswaard is ook, dat de halte Fregatwerf voortaan een vaste halteplaats wordt in plaats van een belhalte.

De dienstregeling van buslijn 66 heeft de minste wijzigingen ondergaan. Buslijn 66 zal blijven rijden naar Monteverdi en zal daarnaast als nieuwe halteplaatsen Dr. J.W. Paltelaan, Morgenster, het Laboratorium van ’t Lange Land Ziekenhuis aan de Europaweg, Robijn en busstation Centrum West aandoen.

Buskaarten voor de Ouderenbus (10-rittenkaarten voor € 7,50 per stuk) zijn verkrijgbaar bij de voorverkooppunten:


  • Buytenhaghe
  • ’t Seghe Waert
  • Morgenster
  • Verpleeghuis Vivaldi
  • Brasserie De Verleiding
  • Grand Café Albrandswaard
  • Grand Café Gondelkade
  • Steunpunt Steinmetz de Compaan
  • koffiepunt recreatiezaal Bijdorp
  • De Leliënborgh

Tenslotte is de volledige dienstregeling bij de chauffeur te verkrijgen. Bovendien kan deze naar u worden toegestuurd door contact op te nemen met Palet Welzijn: 0800-935 9456 (gratis). U kunt hier ook terecht voor al uw overige vragen omtrent het vervoer met de Ouderenbussen.

Reactie achterlaten