Groenlinks-spreekuur over chipkaart

Het maandelijkse fractiespreekuur van GroenLinks staat op dinsdag 1 februari in het teken van het verdwijnen van de strippenkaart in Zoetermeer vanaf 3 februari 2011. Volgens het persbericht van het stadsgewest Haaglanden is de provincie klaar voor de OV-chipkaart. GroenLinks Zoetermeer vraagt zich af of de reizigers dat ook zijn. oetermeerders kunnen op het spreekuur vertellen wat hun ervaringen zijn met de OV-chipkaart. GroenLinks Zoetermeer inventariseert de eventuele problemen en zal deze agenderen in de gemeenteraad.

Mensen die niet naar het spreekuur kunnen komen, kunnen hun ervaringen mailen: fractie@groenlinks-zoetermeer.nl.

Het is tussen 19:00 uur en 20:00 uur in de fractiekamer van GroenLinks (adres: Markt 10, Zoetermeer). Vanuit de fractie zijn dan aanwezig Sjef van Put en Nienke van den Berg.

Reactie achterlaten