Controleurs Randstadrail bedreigd: dader gepakt

Politieagenten hielden op vrijdag 4 februari om 23.00 uur op het Croesinckplein (wijk palenstein) een 19-jarige Zoetermeerder aan voor mishandeling en bedreiging van HTM controleurs.

De man gedroeg zich in de Randstadrail agressief en zocht ruzie met een vrouw. Controleurs van de HTM spraken de man aan en zagen dat hij de deuren van de tram probeerde te openen. De 19-jarige man begon een gevecht met de controleurs en bedreigde hen. Eén van de controleurs werd door de man geschopt. Het lukte de verdachte om de tram te verlaten.

Op het Croesinckplein spraken de controleurs, die de achtervolging hadden ingezet, de man aan. De inmiddels gewaarschuwde politie hield de man vervolgens aan. De Zoetermeerder ging later met een dagvaarding naar huis.

Reactie achterlaten