Beëindiging pendeldienst Mandelabrug

De bushalte Mandelabrug in Zoetermeer richting Den Haag blijft voorlopig buiten gebruik. Helaas heeft Connexxion vanwege de lage gebruiksaantallen moeten besluiten de pendeldienst te beëindigen. Vanaf maandag 14 februari rijden de pendelbussen vanaf de halte P+R/A12 en Zoetermeerselaan niet meer.

Alternatieven

Reizigers van Interliner 382 voor de halte Mandelabrug kunnen vanaf Waddinxveen, P+R/A12 gebruikmaken van Connexxion-lijn 177 naar Zoetermeer Centrum West en daar overstappen op spoor 3 van RandstadRail naar halte Driemanspolder. Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van de trein naar Gouda en daar over te stappen op de Sprinter naar station Zoetermeer.

Reizigers van Interliners 380, 381 en 383 voor de halte Mandelabrug kunnen vanaf Kruisweg, Zoetermeerselaan gebruikmaken van Qbuzz-lijn 174 of Connexxion-lijn 177 naar Zoetermeer Centrum West en daar overstappen op spoor 3 van RandstadRail naar halte Driemanspolder.

De bushalte Mandelabrug richting Alphen, Boskoop en Krimpen a/d IJssel blijft wel in gebruik.

HOV- en Sterabonnement

Reist u met een Interliner traject- of Sterabonnement, dan is uw abonnement tijdelijk geldig op:
de gehele lijn 177

op lijn 174 tussen Zoetermeerselaan en Centrum West

op RandstadRail tussen Centrum West en Driemanspolder

Heeft u een abonnement op uw chipkaart:

bij Qbuzz dient u in- en uit te checken

bij HTM en Connexxion laat u uw chipkaart en uw supplement aan de controleur of chauffeur zien

Reactie achterlaten