RandstadRail 3 alleen linksom/rechtsom

19/20 maart RandstadRail alleen linksom

Op zaterdag 19 en zondag 20 maart vinden in Zoetermeer spoorwerkzaamheden plaats op het traject de Krakeling van RandstadRail 3. Gedurende deze spoorwerkzaamheden is er een aangepaste exploitatie en rijdt RandstadRail 3 in de Krakeling alleen linksom.

Ten gevolge van deze spoorwerkzaamheden zijn op het traject gelegen tussen de halten Centrum West en Seghwaert in de richting van Den Haag geen ritten mogelijk. RandstadRail 3 rijdt gedurende de werkzaamheden in de Krakeling uitsluitend in de richting van Centrum West. (In de krakeling linksom) Op het vervallen traject worden de reizigers verwezen naar de halte in de tegenoverliggende richting. RandstadRail 4 rijdt gedurende de spoorwerkzaamheden de normale route.

Route tussen Centrum West en Centrum West (Krakeling)

RandstadRail 3 rijdt vanuit Den Haag volledig de normale route. Vandaar rijdt RandstadRail 3 via de halte Centrum West, Voorweg e.v. naar Den Haag. Reizigers vanaf de haltes aan de krakeling, nemen lijn 4 vanuit Oosterheem, of stappen op het perron aan de overzijde in en rijden met lijn 3 over de krakeling.

12/13 maart RandstadRail alleen rechtsom

Op zaterdag 12 en zondag 13 maart vinden in Zoetermeer spoorwerkzaamheden plaats, op het traject de Krakeling van RandstadRail 3. Gedurende deze spoorwerkzaamheden is er een aangepaste exploitatie en rijdt RandstadRail 3 in de Krakeling alleen rechtsom.

Ten gevolge van deze spoorwerkzaamheden is op het traject gelegen tussen de halten Seghwaert en Centrum West in de richting van Centrum West geen exploitatie mogelijk. RandstadRail 3 rijdt gedurende de werkzaamheden in de Krakeling uitsluitend in de richting van Loosduinen. (In de krakeling rechtsom) Op het vervallen traject worden de reizigers verwezen naar de halte in de tegenoverliggende richting. RandstadRail 4 rijdt gedurende de spoorwerkzaamheden de normale route.

Route tussen Centrum West en Centrum West (Krakeling)

RandstadRail 3 rijdt tot de halte Voorweg Laag de normale route. Vandaar rijdt RandstadRail 3 via de halte Centrum West (spoor 2) in de krakeling rechtsom naar het eindpunt Centrum West. (Spoor 1).

Reactie achterlaten