Weekend-werkzaamheden Den Haag Centraal – Gouda

Oorzaak: diverse werkzaamheden aan het spoor

Reisadvies: maak gebruik van de omgeleide Intercity of van de bussen

reis tussen Den Haag Centraal en Gouda/Utrecht Centraal met de omgeleide Intercity

reis tussen Den Haag Centraal, Voorburg en Den Haag Ypenburg met de NS-stopbus

Tussen Ypenburg, Zoetermeer, Gouda en verder rijdt de Sprinter volgens de normale dienstregeling.

Extra reistijd: een kwartier tot een half uur.

Update

Op 16 en 17 april zijn er ook werkzaamheden op deze lijn. Er rijden dan geen treinen tussen Den Haag en Gouda. Ook aan de oostzijde van Zoetermeer rijden dus bussen.

Deze werkzaamheden vinden ook plaats in het weekend van 7 en 8 mei, 11 t/m 13 juni (Pinksterweekend) en 29 en 30 oktober.

Meer informatie op NS.nl/treinverkeerutrechtdenhaag.

In het weekend van 2 en 3 april

rijden er van de 4 intercity’s per uur nog maar 2 die worden omgeleid via Rotterdam Centraal. Door uitval van de helft van de Intercitytreinen zal het drukker zijn in de treinen die nog wel rijden. De Sprinter (stoptrein) tussen Gouda en Den Haag Centraal rijdt tot Den Haag Ypenburg. Er pendelen elk half uur NS-bussen in plaats van stoptreinen tussen Den Haag Centraal, Voorburg en Ypenburg. Uw reistijd is in alle gevallen maximaal 30 minuten.

In het weekend van 16 en 17 april

rijden er van de 4 intercity’s per uur nog maar 2 die worden omgeleid via Rotterdam Centraal. Door uitval van de helft van de Intercitytreinen zal het drukker zijn in de treinen die nog wel rijden. De sprinter (stoptrein) tussen Gouda en Den Haag Centraal rijdt niet. Er pendelen elk half uur NS-bussen in plaats van stoptreinen tussen Den Haag Centraal, Voorburg, Ypenburg, Zoetermeer Zoetermeer-Oost en Gouda. Uw reistijd is in alle gevallen maximaal 30 minuten.

In het weekend van 7 en 8 mei

rijden er van de 4 intercity’s per uur nog maar 2 die worden omgeleid via Rotterdam Centraal. Door uitval van de helft van de Intercitytreinen zal het drukker zijn in de treinen die nog wel rijden. De sprinter (stoptrein) tussen Gouda en Den Haag Centraal rijdt tot Den Haag Ypenburg. Er pendelen elk half uur NS-bussen in plaats van stoptreinen tussen Den Haag Centraal, Voorburg en Ypenburg. Uw extra reistijd is in alle gevallen maximaal 30 minuten.

In het pinksterweekend van 11 t/m 13 juni

rijden er van de 4 intercity’s per uur nog maar 2 die worden omgeleid via Rotterdam Centraal. Door uitval van de helft van de Intercitytreinen zal het drukker zijn in de treinen die nog wel rijden. De sprinter (stoptrein) tussen Gouda en Den Haag Centraal rijdt tot Zoetermeer-Oost niet. Er pendelen elk half uur NS-bussen in plaats van stoptreinen tussen Den Haag Centraal, Voorburg, Ypenburg, Zoetermeer en Zoetermeer-Oost. Uw extra reistijd is in alle gevallen maximaal 30 minuten.

In het weekend van 29 en 30 oktober

rijden er van de 4 intercity’s per uur nog maar 2 die worden omgeleid via Rotterdam Centraal. Door uitval van de helft van de Intercitytreinen zal het drukker zijn in de treinen die nog wel rijden. De sprinter (stoptrein) tussen Gouda en Den Haag Centraal rijdt wel gewoon. Uw reistijd is in alle gevallen ongeveer 15-20 minuten

Reactie achterlaten