Stremming Randstadrail 3 en 4 op 29 maart

Door een stremming rijden RandstadRail 3 en 4 op dit moment in beide richtingen een andere route.

RandstadRail 3 Zoetermeer Centrum-West – Den Haag Loosduinen

De route van RandstadRail 3 is tijdelijk geknipt:van Zoetermeer Centrum West door de Krakeling in beide richtingen (in de krakeling) terug naar Centrum West. RandstadRail 3 rijdt van Den Haag Loosduinen de normale route tot en met de halte Leidschenveen en terug.

RandstadRail 4 Zoetermeer Javalaan – Den Haag De Uithof

De route van RandstadRail 4 is tijdelijk geknipt: van Zoetermeer Javalaan de normale route tot en met de halte Centrum West en terug. RandstadRail 4 rijdt van Den Haag De Uithof de normale route tot en met de halte Leidschenveen en terug.

Reisadvies

Er is een pendelbus ingezet tussen de halten Leidschenveen en Centrum West.

Reactie achterlaten